About

Wacht, internationalisering? Vanuit België? Hoe ga ik dat in godsnaam doen? Wel, mijn naam is Maaike. En in de komende blogs & vlogs kom je alles te weten over mijn internationale avonturen! Welkom op mijn website. 😎

Maar eerst iets over mezelf. De bijnamen “bolletje” en “Mahieutn” draag ik met veel liefde in mijn hart. Ik ben 20 lentes jong en ben daarmee de jongste spruit van het gezin (en ja, het taboe klopt, ik word het meest verwend). Volleyballen, mountainbiken en mijn vriendin (ook wel mijn vrienden) maken mijn leven 1000 keer rooskleuriger.

Waarom nu precies dit onderwerp? 🤔 Sinds 2 jaar engageer ik mij voor internationale studenten binnen Howest Kortrijk. Dit doe ik niet enkel op individuele basis, maar ook samen met mijn studentenvereniging ESN Leonardo Kortrijk. Ik zal jullie de wereld laten zien, vanuit mijn kleine Belgenlandje. Heel wat landen zullen we samen ontdekken, zonder op een vliegtuig of trein te stappen. Want voor internationale ervaringen, hoef je niet altijd te reizen. Het is soms dichterbij dan je denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *